Nieuws

Nieuwe naam, nieuwe look

Gepubliceerd op 19/11/2013

Het is ook u waarschijnlijk niet ontgaan…onze nieuwe naam en dito look. Benieuwd naar het waarom van deze restyling?

De basis van de onderneming werd in 1994 gelegd. Exact 20 jaar groei en ontwikkeling later drong zich ook een flinke communicatierevolutie op. Van garage tot carrosserie en zelfs meubellakbedrijf, van kleine organisatie tot een gewaardeerde speler op de Vlaamse markt, van ambacht naar technologie...
De vlag dekte niet langer de lading; zo veel is zeker. Om onze ingesteldheid als moderne, dynamische organisatie de nodige kracht bij te zetten kozen we voor een nieuwe naam LAKK. We zijn er nu eenmaal van overtuigd dat het imago en de externe communicatie van ons bedrijf mee moeten evolueren met onze corebusiness.

Voor de bijpassende nieuwe huisstijl kozen we voor strakke lijnen, volvlakken en moderne contrasten in zwart en wit. Accentkleur rood is een kleur met een krachtige symboliek. Het staat voor vuur, liefde, geestdrift en passie. Waarden die onze medewerkers dag na dag in hun beroep leggen.

Veel nieuws dus. Maar wat onveranderd is gebleven? De vertrouwde gezichten, een continue hoogstaande kwaliteit en een onberispelijke service. Fijn u voortaan bij Lakk te mogen verwelkomen.