Nieuws

STAGIAIRE BIJ LAKK BVBA

Gepubliceerd op 29/03/2017

Wie?

Ik ben Justine Ribas en zit op school in het Vrij Technisch Instituut in Brugge. Ik volg stage bij Carrosserie Lakk als koetswerkherstelster. Na mijn studierichting publiciteitsgrafiek, besloot ik anderhalf jaar geleden om de richting carrosserie te volgen wegens mijn grote passie voor auto's.

Waarom?

Toen ik te horen kreeg dat ik stage mocht volgen kwam er maar 1 carrosseriebedrijf in mij op en dat was Lakk wegens hun goede naam als carrosseriehersteller.

Wanneer?

Mijn stage loopt op verschillende momenten. In het eerste trimester volgde ik wekelijks stage op dinsdag en donderdag. Nu volg ik 2 weken blokstage tot aan de Paasvakantie. De laatste maand van dit schooljaar volgt er nog een stage wekelijks op dinsdag en donderdag.

Werkzaamheden?

Ik vind het leuk werken door de vele verschillende dingen die ik mag doen. Zo stond ik al in voor de demontage, het schuren, het afplakken, het grondverven, het polieren en de montage van vele auto's.

Sfeer op de stage?

Ik vind het zeker en vast tof op mijn stageplaats. Het is zeer leerrijk. Ik kom goed overeen met de collega's. Dit komt, denk ik, doordat we dezelfde interesses hebben. Er heerst geen stijve sfeer, er kan zeker eens gelachen worden.