Nieuws

SMART REPAIR BIJ CARROSSERIE LAKK IN BRUGGE.

Gepubliceerd op 31/03/2015

CARROSSERIE LAKK UIT BRUGGE ZET DE TOON EN PAKT ZWAAR UIT MET "smart repair " SERVICES.

In amper een paar jaar tijd kreeg het gewezen carrosseriebedrijf Aernoudt Brugge, gelegen vlak naast Nuwel Autobedrijf bvba langs de Pathoekeweg, een grondige make-over. Na het uitkopen van zijn vennoot, heeft kersvers "exclusief " zaakvoeder Jan Nuwel, allesbehalve stil gezeten.

Het schadebedrijf kreeg een nieuwe, korte en klinkende naam: "Lakk". Daarmee werd meteen ook de poort geopend naar andere toepassingsgebieden en nieuwe markten, nl die van het licht semi-industriële en van het artisanale, hoogkwalitatieve spuitwerk.

De naamsverandering ging gepaard met een weldoordachte en originele visuele restyling: opvallende nieuwe kleuren, een nieuw logo, een aantrekkelijke en dynamische website, krachtige folders en leaflets in klare taal, een ludieke radiocampagne, een aantal zeer in het oog springende en artistiek "gewrapte" vervangwagens en - last but not least - een nieuwe jas voor het bedrijfspand.

Ondertussen trekt echtgenote Tania elke dag mee aan de kar en toont Lakk zich sterk met een verjongd en dynamisch team, voor wie opleiding en persoonlijke ontwikkeling sleutelbegrippen zijn.

Onlangs slaagde Lakk erin om het vertrouwen te winnen van een toonaangevende leasingmaatschappij. Het bedrijf wil zich hiermee verzekeren van een niet onbelangrijk en stabiel werkvolume, nu de autoschadeherstelmarkt in zijn geheel blijft stagneren of zelfs teruglopen.

Recent besliste zaakvoeder Jan Nuwel ook om over te gaan tot de aanschaf van een aantal gespecialiseerde gereedschappen en voorzieningen, met de bedoeling om bijkomende services op het vlak van " smart repair " in eigen huis te kunnen aanbieden en te kunnen promoten. Het gaat dan om het snel, vakkundig, ecologisch en prijsgunstig herstellen van:

° krassen of parkeerschade op autovelgen.

° licht beschadigde autoruiten.

° krassen op bumper.

° matte en verkleurde koplampen.

° beschadigingen aan zetels, dashboard en binnenbekleding.

° polieren en reinigen van wagens.

Om hier ruchtbaarheid aan te geven beslisten de zaakvoeders om op woensdag 25 maart 2015 een demo-avond te organiseren, zodat geïnteresseerde opdrachtgevers en klnaten van dichtbij kennis konden maken met de mogelijkheden en specifieke technieken op het vlak  van " smart repair ". Onbekend is immers onbemind. De mogelijkheden bleken werkelijk verbluffend!

De demo's werden verzorgd door de Britse leverancier "Bradleys", de specialist op het vlak van uitrusting voor smart repair, die ook instaat voor de intensieve training van het Lakk team.