Schade aan uw bedrijfswagen in een mum van tijd hersteld

Uw bedrijf heeft een reputatie hoog te houden. Een schadevrij wagenpark is een van de factoren die hiertoe bijdraagt. Helaas is schade aan een bedrijfswagen dikwijls meer regel dan uitzondering. Wij raden u dan ook aan om niet te lang te wachten om de schade te laten herstellen.

Voor kleine en grote bedrijven, voor kleine en grote schade

Schade aan uw bedrijfswagen, hoe licht ook, is geen aangename ontdekking. Carrosserie Lakk weet dit maar al te goed. Daarom herstellen wij ook de wagenparken van zowel kleine als grote bedrijven, en behandelen wij schade aan alle soorten bedrijfswagens. Van personenwagen over bestelwagen tot vrachtwagen, met 20 jaar ervaring achter de kiezen bent u bij ons aan het goede adres.

We stellen alles in het werk om uw wagen snel weer rijklaar te maken.

Lakk doet meer dan enkel schade herstellen

Uiteraard kan u tijdens deze korte herstelperiode niet zonder uw bedrijfswagen. Daarom zorgen wij voor een gepaste vervangwagen, zodat uw professionele activiteiten er niet onder lijden. Omdat Lakk het u zo aangenaam mogelijk wilt maken, nemen we ook het nodige verzekeringspapierwerk van u over. Carrosserie Lakk is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen. U kan zich dus met een gerust hart op uw eigen professionele activiteiten concentreren.

Contacteer ons als u meer wilt weten over hoe wij de schade aan uw bedrijfswagen herstellen, of als u een afspraak wilt maken.

Bent u particulier? Klik dan hier en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.