Carrosserie herstellen

Schade aan uw carrosserie herstellen na een ongeval

Een ongeval is snel gebeurd. Dat weten we bij Carrosserie Lakk ook, en dus bieden we graag onze diensten aan om de schade aan uw carrosserie te herstellen na een ongeval.

Wij regelen alles voor u, ook de verzekering

Of u nu een omniumverzekering voor eigen schade hebt afgesloten, of de tegenpartij is aansprakelijk voor de schade aan uw wagen, u kunt steeds bij ons terecht voor de herstelling van uw carrosserie. U hoeft zich ook niets aan te trekken van het vele papierwerk dat bij een ongeval komt kijken. Wij regelen alles met de verzekering in uw plaats. Daarnaast stellen we alles in het werk om uw carrosserie snel en professioneel te herstellen. 

Als u zelf moet opdraaien voor de reparatie van de opgelopen schade, dan bekijken we samen met u de ideale herstelling voor uw carrosserie. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij bieden u een volledige service, inclusief vervangwagen

Omdat een wagen bijna onmisbaar is geworden, stellen wij u een vervangwagen ter beschikking terwijl wij uw auto herstellen. Op die manier proberen wij uw ongemak tot een minimum te beperken.

Zoekt u een professional die uw carrosserie kan herstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.