Onderdelen in kunststof herstellen

Uw wagen bestaat niet uit metaal alleen, dat wist u allicht wel. Als u eens in detail kijkt naar uw wagen, zal u zien dat er ook veel onderdelen uit gespoten kunststof bestaan. Als carrosseriespecialist is Lakk ook expert in kunststof herstellen.

Herstellen is vaak een betere optie dan vervangen

Er is niet veel nodig om schade op te lopen aan uw bumper of aan andere onderdelen uit kunststof. Kunststof herstellen gaat sneller dan het beschadigde onderdeel te vervangen. Het is ook goedkoper. Vaak is het zelfs niet mogelijk om het onderdeel te vervangen, en dan is herstellen de enige oplossing. Carrosserie Lakk heeft die techniek perfect in de vingers.

Specialist in kunststof herstellen

Onze specialist in kunststof herstellen zorgt ervoor dat de geschonden onderdelen van uw wagen er in geen tijd weer als nieuw uitzien. Hij demonteert het onderdeel en herstelt het vervolgens met lijm, hars, matten of door de kunststof te lassen, afhankelijk van wat de beste oplossing is.

Zo kiest u opnieuw voor een snelle, duurzame en kwaliteitsvolle oplossing tegen de beste prijs.

Contacteer ons gerust als u meer informatie wilt over kunststof herstellen, of als u een afspraak wilt maken in ons atelier.