De carrosseriepartner van iedereen

Wie kan er als klant bij Carrosserie Lakk terecht? Simpel: iedereen. Lakk is uitgegroeid tot de carrosseriepartner van iedereen. Particulieren kunnen hun wagen voor alle soorten carrosserieherstellingen aan ons toevertrouwen. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het herstel van hun wagenpark. Want een kras- en deukvrij wagenpark draagt bij tot de reputatie en uitstraling van uw bedrijf. Ook leasingmaatschappijen kunnen op onze goede service rekenen.

En verder...

Verder maken we deel uit van het netwerk van erkende carrosserieherstellers van alle merken voor alle verzekeringsmaatschappijen. We werken ook samen met een aantal automerkverdelers, zoals Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Dacia, Fiat, Honda, Kia en zo veel meer. We slaan de handen in elkaar om u op de meest optimale manier te helpen en raad te geven.

Als kers op de taart is uw carrosseriepartner aangesloten bij het ABS-netwerk. Door het ABS-programma strikt te volgen en onze vakmensen voortdurend bij te scholen, kunnen we u nog meer kwaliteit en garanties bieden.

U merkt het: klant, van welke aard dan ook, is koning bij Lakk.

Wilt u Lakk ook als uw carrosseriepartner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Carrosserie herstellen

Schade aan uw bedrijfswagen in een mum van tijd hersteld

Schade aan uw leaseauto herstellen


Uw wagen hersteld door een erkend schadeherstelbedrijf

Verzekeringsmakelaars

Als verzekeringsmakelaar kan u uw klant geruststellen. We leggen dezelfde persoonlijke service aan de dag die u voor uw klanten brengt.

ABS Carrosserie Lakk: garantie op kwaliteit


Een aangepaste carrosserie service voor iedereen