Schade aan uw leaseauto herstellen

Partner van autoleasebedrijven

Als leasingmaatschappij krijgt u ongetwijfeld vaak te maken met schade aan een van uw leaseauto's. Carrosserie Lakk herstelt snel en vakkundig uw wagens, zodat u ze in een mum van tijd weer ter beschikking heeft.

Schade aan uw leaseauto na een ongeval: wat nu?

Uw klant heeft schuld

Nadat de klant u op de hoogte gebracht heeft van het ongeval of de schade aan zijn leaseauto, stuurt u het dossier zo snel mogelijk door naar ons. We nodigen uw klant  dan uit om met de wagen langs te komen voor een expertise.

We nemen algemene foto's en detailfoto's van de schade aan uw leaseauto, de kilometerstand, de papieren en het chassisnummer. In een mum van tijd maken we een offerte op die we samen met de foto's naar u opsturen. U beslist dan of u de schade al dan niet door ons laat herstellen.

Na uw akkoord maken we een afspraak om de schade aan uw leaseauto te herstellen en bestellen we de nodige wisselstukken. U krijgt uiteraard een vervangwagen ter beschikking zolang de herstelling duurt. Als u dit wenst, komen we uw leasingwagen zelf ophalen en terugbrengen.

Uw klant heeft geen schuld

Het proces is gelijkaardig zoals hierboven. U stuurt het dossier zo snel mogelijk naar ons door, deze keer met vermelding van de aangestelde externe expert. We nemen dan contact op met uw klant en de expert om hen uit te nodigen tijdens de expertise. Zowel de externe expert als wijzelf nemen foto's van de schade aan uw leaseauto, die bij het dossier worden gevoegd.

We maken binnen de 12 uur een offerte op die we doorsturen naar de expert via Informex. Wanneer we een overeenkomst bereiken met de externe expert maken we een afspraak voor de herstelling.

Contacteer ons gerust als u vragen heeft over Lakk als uw carrosseriehersteller of als u de schade aan een van uw leaseauto's wilt laten herstellen.