Uw koetswerkhersteller in de buurt

Als erkende koetswerkhersteller kan Lakk u bovenop onze eigen troeven nog een aantal extra garanties bieden.

Herstelling volgens bestek

Een erkende koetswerkhersteller kan op elk moment onaangekondigd gecontroleerd worden. Zo worden onverantwoorde of malafide praktijken tegengegaan. U als klant wordt hierdoor extra beschermd. U bent er zeker van dat de herstelling van uw wagen verloopt zoals het moet: veilig en correct.

Fabrieksgarantie blijft geldig

Carrosserie Lakk werkt uitsluitend met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie verloopt dus niet als gevolg van een herstelling.

Extra zekerheid dankzij garantiefonds

Uw garantie op de herstelling door Lakk blijft geldig, wat er ook gebeurt. Omdat we als koetswerkhersteller aangesloten zijn bij het ABS-netwerk, is deze garantie ook geldig bij een ander aangesloten lid van datzelfde netwerk.

Altijd mobiel

Niemand kan zijn auto makkelijk missen. Daarom biedt Lakk u bij een herstelling een veilige en recente vervangwagen aan tijdens de herstelperiode. Of we brengen u met de glimlach naar huis als u geen vervangwagen nodig heeft.

Geen herstelkosten

Bent u omnium verzekerd, of bent u verzekerd en treft u zelf geen schuld aan de opgelopen schade aan uw voertuig, dan hoeft u bij Lakk geen eurocent te betalen. Als erkend schadeherstelbedrijf regelen we alles rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij.

Geen stallingskosten

Bij total loss hoeft u bij Lakk een maand lang geen stallingskosten te betalen.

Voordelen omniumverzekering

Als u omnium verzekerd bent, vermindert of vervalt de vrijstelling naargelang de polisvoorwaarden.

Nog vragen over dé koetswerkhersteller in uw buurt? Contacteer ons gerust.