Uw auto zorgenvrij laten spuiten

Door een ongeval of een diepe kras in de carrosserie van uw wagen is het soms onvermijdelijk dat u uw auto moet laten spuiten. Lakk is hiervoor professioneel uitgerust met een unieke installatie om auto's te spuiten.

Voorbereiding

Goed begonnen is half gewonnen, dat geldt ook als u uw auto laat spuiten. Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk. Een extra laag verf verbergt geen fouten. Een kras of deuk in de carrosserie van uw voertuig blijft soms ook zichtbaar na het lakwerk. Daarom hechten we veel belang aan een grondige voorbereiding voordat we uw auto spuiten, zodat uw wagen na de herstelling weer helemaal als nieuw lijkt.

Onze installatie

Dankzij onze spuitcabine met aparte droogoven en de vakkennis van onze medewerkers kunnen wij u een hoogkwalitatieve herstelling aanbieden. De spuitcabine is voorzien van een afzuiginstallatie, waardoor de omgeving stofvrij blijft. Ook stellen we de temperatuur in de spuitcabine constant bij om het droogproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dankzij onze professionele kennis en de  verfcombinaties die wij gebruiken, kunnen we uw auto in zijn originele kleur spuiten, waardoor u geen enkel kleurverschil merkt.

Voor welk type voertuig?

De afmetingen van onze spuitcabine zijn ruim genoeg voor alle types voertuigen. U kan bij ons dus niet alleen uw auto laten spuiten, maar ook:

  • Mobilhomes
  • Bestelwagens
  • Vrachtwagens
  • Caravans
  • Moto's
  • Oldtimers

Wilt u uw auto laten spuiten of heeft u hierover een vraag? Neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier op deze site.