Carrosserie in Brugge: slechts één adres

Lakk is een carrosserie in Brugge (West-Vlaanderen) met meer dan 20 jaar ervaring achter de kiezen in alle koetswerkherstellingen. Naast de garanties die we u als erkende koetswerkhersteller bieden, hebben we ook nog heel wat andere sterke troeven waarvan u de vruchten kunt plukken.

Herstellingen aan alle merken

Lakk herstelt schade aan alle automerken, van Audi tot Zenvo. Uiteraard houden we hierbij nauwgezet rekening met de specificaties van de fabrikant.

Specialistenwerk

Elke koetswerkhersteller heeft bij Lakk zijn specifieke taak. Zo kunnen we u garanderen dat uw wagen enkel door de beste experts hersteld wordt. Bovendien scholen onze medewerkers zich permanent bij en werken ze nauwgezet volgens het ABS-programma. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken, die ze daarna toepassen bij de herstelling van uw carrosserie.

3 jaar garantie

Carrosserie Lakk in Brugge levert enkel kwaliteit. Daarvan zijn we zeker. Daarom bieden we u 3 jaar lang garantie op elke herstelling die we aan uw wagen uitvoeren.

Professionele installatie, doorgedreven efficiëntie

Dankzij onze professionele installatie kunnen we bijzonder efficiënt werken. Via een doorschuifsysteem glijdt een wagen van de ene afdeling naar de andere, en rolt er meteen een nieuwe wagen binnen. Zo verliezen onze vakmensen geen tijd. En tijdsbesparing voor ons = een lagere prijs voor u.

Milieubewust ondernemen

Als carrosserie in Brugge was Lakk een van de eerste die milieuvriendelijke producten en technieken gebruiken. Zelfs onze vervangwagens moeten een lage CO2 uitstoten.

Pick-upservice

Als u dat wenst, dan komen we uw wagen ophalen, en brengen we hem zelf naar onze garage. Carrosserie Lakk biedt een service waar u op kan vertrouwen.

Netjes opgepoetst

Lakk doet meer dan het strikt noodzakelijke. Als u uw wagen bij ons binnenbrengt voor herstel, dan zorgen wij ervoor dat u hem piekfijn terugkrijgt. Uw wagen is perfect hersteld, mooi gepoetst en glimt net zo hard als een nieuwe.

Hoge klanttevredeheid

Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarom nemen we bij onze klanten tevredenheidsenquêtes af, die keer op keer bewijzen dat uw carrosserie in Brugge uitstekend scoort op service én kwaliteit. En zo hoort het ook.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.