Schadeaangifte doen?

Download gratis het Europese Schadeformulier. Zo bent u zeker dat uw dossier snel behandeld wordt.

Werken bij Lakk

Je bent een kei in je vak, met oog voor detail en finesse? Dan ben jij misschien wat we zoeken.

Ongeval gehad? Voorkom meer ellende dankzij onze gratis tips.

Nieuws & Media

LAKK, POEDERLAKKEN VELGEN EN UITLAATSIERSTUKKEN

  ' WAUW '  WHAT A DIFFERENCE. Steeds met 3 jaar waarborg - als nieuw. Bel snel want er zij PROMO'S van 30%. 050/31.70.37 -...

Het DNA van Lakk

Alles over LakkKlik op de afbeelding om te vergroten

Carrosserie Lakk is een gespecialiseerde carrosseriehersteller en lakspuiterij. Onze vakmannen herstellen snel en uiterst vakkundig de schade aan uw auto, hoe klein of groot ook.

Carrosseriehersteller

De volgende herstellingen behoren onder andere tot ons takenpakket:

Lakspuiterij

We zijn meer dan enkel carrosseriehersteller. Carrosserie Lakk staat ook bekend als lakspuiterij, en dit mag u interpreteren in de breedste zin van het woord. Wij spuiten niet alleen uw auto, maar ook uw meubels. Want wij willen het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken en hen een zo volledig mogelijke service aanbieden.

Sectoren

Iedereen kan bij ons terecht, zowel particulieren, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, leasingmaatschappijen als automerkverdelers. Neem gerust een kijkje op onze pagina's en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit en garantie onder één dak

Carrosserie Lakk biedt u 3 jaar garantie op alle herstellingen die we uitvoeren. We zijn ook aangesloten bij het ABS-netwerk. Dit is voor u nog een extra kwaliteitsgarantie én een extra service, want in geval van overmacht kunnen wij een beroep doen op alle andere leden binnen ons netwerk.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met carrosseriehersteller Lakk.

Wat maakt carrosserie Lakk bijzonder?