Specialist in het vervangen van uw autoruit

Een sterretje in uw voorruit kan hinderlijk en gevaarlijk zijn. Dat weten we allemaal. Als je een sterretje niet tijdig laat herstellen, behoort een kapotte autoruit helaas tot de risico's. Daarom laat u de schade beter meteen herstellen. Kom langs bij Lakk voor het vervangen of herstellen van uw autoruit.

Modernste reparatietechnieken

Lakk is niet enkel specialist in alle soorten carrosserieherstellingen, wij specialiseren ons ook in de reparatie van uw autoruit. We investeren in de meest moderne reparatietechnieken. Zo kunnen we uw autoruit goed en snel herstellen aan een scherpe prijs.

Is het sterretje al een barst geworden, of is de schade groter en rijdt u met een kapotte autoruit rond? Geen enkel probleem. Kom zo snel mogelijk naar Carrosserie Lakk, en wij vervangen uw autoruit. We zijn voorzien om alle types ruiten van alle automerken te vervangen, van Audi over Fiat tot Volvo en zoveel meer.

Wilt u weten hoeveel het kost om een sterretje te herstellen of een volledige autoruit te vervangen? Vul ons contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.